måndag, augusti 08, 2005

Har vaknat till och undrar vad jag ska göra idag, sådana ångestframkallande saker behöver man inte tänka på ifall man jobbar :) Tror inte att för mycket ledigt är bra för en, inte bra att ha för mycket tid för att tänka.

Jaha, nu har jag alltså ledigt, hjärnan är tom. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Tog en öl med arbetskamrat igår kväll, pratade jobb. Väldigt intressant, vad man hetsar upp varandra. Sen den där tendensen att prata högt, vart kommer den ifrån?
Pratade iallafall om chefer. Vi är nöjda med verksamhetschefen, men inte de som vikarierar för henne nu, hur fan kan man stänga av sin mobiltelefon när man vet att ett verksamhet står utan folk?
Jo, men det är ju skitsmart, ifall man inte får tag på verksamhetschefen som kan beordra in personal från sin semester, har man skyldighet att stanna kvar, stället för ju inte stå utan folk och hur snällt är det att låta sin arbetskamrat jobba själv? Men om man har barn på dagis, hund på dagis. Hur gör man då? Äh, det skiter man i, unga timvikarier har oftast inte barn, eller inte någon fritid heller för den delen. Va mäkta irriterad. Men hon har tydligen sagt upp sig.. insideskvaller..

Dags för frukost. fil med osockrad müsli är det stående efter en kontroll hos tandläkaren.. dyrt med socker ;)

3 Comments:

At 7:52 em, Anonymous Anonym said...

Tror det var nån gång på -80 talet, det var iallafall ont om vårdpersonal. Jobbade heltid samt kunde bli beordrad att arbeta för 100 % lön. Men allt var inte pengar utan ledighet är många gånger värd mer. Det enda var att säga att man var sjuk eller att man just avslutat sitt andra glas vin under fredagsmyset : )

 
At 8:06 em, Anonymous Anonym said...

Inte bara tänder som mår pyton av socker. Har testat mitt faste b-gl tre dagar denna vecka , det har legat runt 6.5, alltså något förhöjt. Första gången tröstade jag mig med att det nog berodde på colan kvällen innan. Hos gravid kan urinstickan för socker ibland ge utslag, frågar man om de drack coca cola kvällen innan blir svaret oftast
-Ja
Har varit sparsam med socker dessa dagar, trots det ligger det förhöjt
Det blir nog att beställa tid på VC
-Rackarns också!

 
At 9:48 em, Blogger Vårdbiträdet said...

Barnmorskan: inte kul att höra.. men har du andra symtom då? Håller både tummar och tår.

usk: jo visst, men jag har så svårt att säga nej när dom ringer, det är samvetet som svarar ;)

 

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com Bloggtoppen.se free web stats